Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

A rovat tartalmi partnere a Meteo Klinika
Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, február 27., szombat

Fronthatás:
Hidegfront

Minimum:
+3, +8 °C

Maximum:
+5, +12 °C

UV sugárzás: gyenge, közepes

Szél: erős É

5-8
Napsütéses
órák száma
Hazánkban szombaton délelőtt eleinte erősen felhős lesz az ég, majd északnyugat felől csökken a felhőzet. Helyenként előfordul futó zápor. Délután a napsütés mellett felhőétvonulásokra számíthatunk, számottevő csapadék nem lesz. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 3, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 5, 12 fok között alakul. Késő este 2, 7 fok lesz. Szombaton hidegfronti hatás érvényesül. Az arra érzékenyek körében izom- és hasi görcsösk jelentkezhetnek, sokan görcsös fejfájást is tapasztalhatnak. A szél több fokkal csökkenti az érzett hőmérsékletet, romlik a komfortérzet. Ingadozhat a vérnyomás, múló rosszullét léphet fel. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, kissé növekszik. A légnyomás emelkedik.

Holnap, február 28., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-1, +4 °C

Maximum:
+5, +10 °C

Szél: élénk É

9-11
Napsütéses
órák száma
Délelőtt a kevés felhő mellett alapvetően napos idő lesz, csapadék nem várható. Délután sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk északi lesz. Hajnalban -1, 4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 5, 10 fok között alakul.

Holnapután, március 1., hétfő

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-2, +3 °C

Maximum:
+7, +12 °C

Szél: élénk É

7-11
Napsütéses
órák száma
Délelőtt napos időre számíthatunk, csapadék nem lesz. Délután a napsütést keleten zavarhatják felhők, de csapadék sehol sem alakul ki. A szél napközben élénk északi lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 12 fok között alakul.

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag