A magánorvosok legégetőbb problémája

HáziPatika

Az orvosokat leginkább érdeklő kérdésekre keresik a választ az október 5-i Nagy Magánpraxis Napon, az ország egyetlen magánpraxisoknak szóló konferenciáján.

A korábbi évekhez hasonlóan az eltelt esztendőben is sok változás, fejlődés jellemezte a privát egészségügyi szférát. Az egyre inkább tőkeerős, illetve befektetői támogatással induló klinikák éppúgy nagy befolyással vannak a változásra, mint az egyre nagyobb számban megjelenő páciensek. A verseny határozottan kiéleződött, ami a piac gerincét adó, kizárólag privát finanszírozásban tevékenykedő szereplőknek komoly kihívást jelent.

A magánpraxisokat érintő legfontosabb kérdésekről esik szó az október 5-i konferencián
A magánpraxisokat érintő legfontosabb kérdésekről esik szó az október 5-i konferencián

"Az idei konferencián azt járjuk körbe, hogyan lehet kitűnni, betegeket megtartani, és hogyan lehet mindezt finanszírozható költségvetéssel megoldani, hiszen a csak privát bevételekből élő egészségügyi kis- és középvállalkozásoknak ez a legégetőbb problémája" - foglalta össze Straub Fanni, a Nagy Magánpraxis Nap alapító háziasszonya.

Az iparágat a 2018 első felében az uniós adatvédelmi felkészülés (GDPR) foglalkoztatta, az év hátralévő részére pedig az EESZT-integráció kihívásai maradnak. Mindeközben a növekvő számú páciensek újfajta és egyre emeltebb szintű elvárásokat támasztanak a privát intézmények felé, feladva ezáltal a leckét az intézményvezetőknek éppúgy, mint az ellátást biztosító szakorvosoknak és asszisztenseknek.


A Nagy Magánpraxis Nap előadói mindezekben a témákban konkrétumokkal, gyakorlati példákkal készülnek. Az idei évben sem maradhatnak el a páciensek jobb megértését célzó média- és piackutatási előadások, ahogyan a jogi szekciót sem kell majd nélkülöznie a hallgatóságnak. A nap befejező részében marketinges esettanulmányokat ismerhetnek meg a résztvevők szakorvosok, intézményvezetők, egészségügyi marketingszakértők beszámolóiból.

Az immár harmadik alkalommal megrendezendő konferencia programja és további részletek a nagymaganpraxisnap.hu címen elérhető weboldalon olvashatók.

Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső