Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, január 21., hétfő

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-7, -2 °C

Maximum:
-2, +3 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: élénk É

6-7
Napsütéses
órák száma
Hazánkban hétfon délelőtt változóan felhős lesz az ég, napsütésre is készülhetünk. Legfelejebb jelentéktelen hózáporok alakulhatnak ki. Délután a többórás napsütés mellett változóan felhős időszakok is előfordulnak, csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk északi lesz. Hajnalban -7, -2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -2, 3 fok között alakul. Késő este -6, -1 fok lesz. Hétfőn országszerte frontmentes idő lesz, de a kifejezetten a frontokra érzékenyek szervezete sem tud azonban pihenni, regenerálódni. A reggeli órákban többeknél felerősödhetnek a kopásos jellegű ízületi bántalmak, amik a nap folyamán is csak kissé mérséklődnek. Országszerte alacsony lesz az érzett hőmérséklet is. A napsütés némileg javítja akomfortérzetet, érdemes kihasználni a D-vitamin raktárak feltöltésére. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Holnap, január 22., kedd

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-10, -5 °C

Maximum:
-4, +1 °C

Szél: mérsékelt É

5-7
Napsütéses
órák száma
A változóan, gyakran gyengén felhős ég mellett több órás napsütésre van kilátás. Számottevő csapadék nem lesz. A szél napközben mérsékelt északi lesz. Hajnalban -10, -5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -4, 1 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Légnyomás süllyedés

Holnapután, január 23., szerda

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
-12, -7 °C

Maximum:
0, +5 °C

0-1
Napsütéses
órák száma
Nagyrészt borult idő várható, több helyen számíthatunk csapaadékra: nyugaton havazás, keleten inkább havas eső, eső valószínű. A szél napközben változó lesz. Hajnalban -12, -7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 0, 5 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag