Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, január 26., kedd

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-8, 0 °C

Maximum:
0, +5 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: erős É

1-4
Napsütéses
órák száma
Hazánkban kedden délelőtt növekszik a felhőzet, változóan felhős lesz az ég. Számottevő csapadék nem várható. Délután tovább vastagszik a felhőzet, de csapadék nem valószínű. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban -8, 0 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 0, 5 fok között alakul. Késő este -3, 2 fok lesz. Kedden nem hat front a szervezetre, de a hideg, sokfelé tartósan felhős időben többen tapasztalhatnak ízületi panaszokat. A szeles vidékeken fejfájás, illetve ingerlékenység, nyugtalanság jelentkezhet. Az érzett hőmérséklet több fokkal a mért értékek alatt alakul, nagy a megfázás és a megbetegedés veszélye. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, kissé növekszik. A légnyomás emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

A rovat tartalmi partnere a Meteo Klinika

Holnap, január 27., szerda

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-10, -1 °C

Maximum:
0, +5 °C

Szél: erős É

1-6
Napsütéses
órák száma
Délelőtt alapvetően napos idő lesz, csapadék nem várható. Délután keleten felhősebb időre kell készülni, máshol viszont a napsütés lesz jellemző. Csapadék nem valószínű. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban -10, -1 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 0, 5 fok között alakul.

Holnapután, január 28., csütörtök

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-8, -1 °C

Maximum:
0, +5 °C

Szél: élénk DNY

1-3
Napsütéses
órák száma
Csak néhol süthet ki a nap, a Dunántúlon havas eső, ónos eső, illetve néhol hó is lehet. A szél napközben élénk délnyugati lesz. Hajnalban -8, -1 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 0, 5 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag