+6° - +16°
Kettős front

Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, november 21., csütörtök

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
+6, +11 °C

Maximum:
+10, +16 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: erős D

0-2
Napsütéses
órák száma
Hazánkban csütörtökön délelőtt borult lesz az ég. Kezdetben sokfelé lehet még eső, zápor, de közben kezd szűnni a csapadék. Délután csökken a csapadékhajlam, de még mindig erősen felhős, borult lesz az ég. Szórványos kisebb eső kialakulhat. A szél napközben eros déli lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 10, 16 fok között alakul. Késő este 8, 13 fok lesz. Csütörtökön kettősfront hat a szervezetre. Az érzékenyek körében gyakori lehet a fejfájás, a rosszullét, az alvászavarok és a vérnyomás-ingadozás is. Az arra hajlamosaknál migrén jelentkezhet. A szabadban alacsony lesz a komfortérzet. Egyesek alvásproblémákkal is küzdhetnek. A szél csökkenti a hőérzetet. A légszennyezettség alacsony, kissé csökken. A porkoncentráció alacsony, kissé csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: Eső

Holnap, november 22., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+6, +11 °C

Maximum:
+9, +14 °C

Szél: erős DK

0-2
Napsütéses
órák száma
Délelőtt nyugat felől vékonyodik, szakadozik a felhőzet, de keleten többfelé még borult lesz az ég. Ott kisebb eső nem zárható ki, máshol csapadék nem várható. Délután a változó felhőzet mellett egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap. Csapadék nem valószínű. A szél napközben eros délkeleti lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 14 fok között alakul.

Holnapután, november 23., szombat

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+2, +7 °C

Maximum:
+7, +12 °C

Szél: erős DK

5-8
Napsütéses
órák száma
Többórás napsütésre van kilátás, csapadék nem várható. A szél napközben eros délkeleti lesz. Hajnalban 2, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 12 fok között alakul.

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag